Diari Més

Successos

Detingut un home com a presumpte autor de la mort de la prostituta de Salou

Es tractaria de l'individu que va donar l'avís als Mossos després de trobar-se la dona sense vida, nua i amb les mans lligades en un pis del carrer Montblanc

Presó provisional comunicada i sense fiança per l'acusat de la mort d'una noia de 28 anys a Salou

Presó provisional comunicada i sense fiança per l'acusat de la mort d'una noia de 28 anys a SalouCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossoshanlocalitzat aquest dimarts a la nitel cadàver d’una persona morta a l’interior d’un habitatge a Salou. Tot apunta que la Policia hauria rebut l’avís al voltant de dos quarts de deu del vespre. Un home s’hauria presentat a comissaria denunciant els fets. El cadàverestàenun habitatge del carrer Montblanc. Els agents hantrobatla dona totalment nua, en posició de decúbit a sobre d’un matalàs que estava al mig del menjador. La dona tenia les mans lligades a l’esquena amb una peça de roba. L'homeque ha donatl'avís, de 34 anys, nacionalitatbrasilerai veí de Salou, ha quedat detingut mentre continua la investigació del cas.Durant aquest dimecres, se li practicarà l'autòpsiaa la víctima i es podrà determinar si la mort ha estat violenta.

Tot apunta que la dona podria ser una prostituta de Lleida d’uns 30 anys aproximadament. El mateix home que haanata comissaria a denunciar els fets l’hauria conegut la nit anterior en un dels locals d’oci de la capital de la Costa Daurada. Després de passar la nit de festa i haver consumit substàncies estupefaents, s’hauria emportat la noia a l’apartament del carrer Montblanc. L’home hauria mantingut relacions sexuals amb la dona i hauria marxat del pis. L’home ha anat aquest dimarts a la tardaa comissaria per denunciar que s’havia trobat el cadàver de la dona en tornar a l’apartament. A hores d’ara, la policia catalana investiga les circumstàncies de la mort, si aquesta ha estat violenta o no.

tracking