Diari Més

Política

La líder de C's a Salou deixa el grup municipal per motius personals

Marta Cortés es trasllada a Brussel·les i, si no ho rebutja, Diego Arjona podria entrar al consistori

La líder de C's a Salou deixa el grup municipal per motius personals

La líder de C's a Salou deixa el grup municipal per motius personalsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portaveu del grup municipal i líder de Ciutadans a Salou, Marta Cortés, deixarà l’Ajuntament a principis de setembre per motius personals. Cortés es traslladarà amb la seva família a Brussel·les, on treballa el seu marit, i deixarà així la seva carrera incipient en la política municipal. Cortés assegura sentir-se molt agraïda per les mostres de suport rebudes durant aquests dies per part dels seus companys de partit i de la resta de membres de la corporació quan s’ha conegut la seva marxa.

La seva decisió, que ha hagut de prendre més ràpidament del que esperava, va ser comunicada en la reunió que l’agrupació de Ciutadans va mantenir el passat divendres. «Tot ha anat molt més ràpid del que jo em pensava, tot i que el traspàs podria no produir-se fins al setembre», confirmava Marta Cortés ahir a Diari Més.

La seva vacant al grup municipal podria ser ocupada pel cinquè de la llista de Ciutadans a Salou, Diego Arjona, en cas que ho accepti.

Tot i que la dimissió de Cortés no és oficial –podria ser-ho en el plenari del pròxim dia 24–, ja ha estat comunicada a la resta de la corporació.

«No m’havia dedicat mai a la política municipal i el cert és que ha estat una sorpresa molt grata per a mi. Des de la política municipal pots fer moltes coses que repercuteixen en la gent i tens una resposta immediata per part d’aquesta. D’altra banda, em sento il·lusionada però també afligida», assegura Cortés. Afirma que, en el primer any de rodatge del grup municipal de Ciutadans al consistori salouenc, «s’ha aconseguit consolidar un equip i una molt bona organització».

Cortés, que va aconseguir que el seu partit fos segona força a les darreres eleccions municipals a Salou amb quatre regidors, augura una projecció positiva i una gran evolució pel partit taronja a la capital de la Costa Daurada.

«Vinc de l’empresa privada i he conegut la part pública i en faig una valoració molt positiva. Estic molt aclaparada per les mostres de suport i afecte que estic rebent aquests dies per part dels meus companys de partit, pels treballadors de l’Ajuntament de Salou i per la resta de membres de la corporació municipal», diu Cortés.

Marta Cortés va entrar com a regidora de l’Ajuntament de Salou durant les darreres eleccions municipals amb 35 anys. És diplomada en Turisme per la Universitat Rovira i Virgili i, durant anys, va ser la responsable del complex Central Park de Salou.

D’altra banda, Diego Arjona, número 5 en la llista de Ciutadans, de 68 anys i empresari jubilat, està vinculat a l’Esplai Salou i podria ser el nou regidor de Ciutadans.

tracking