Diari Més

Successos

Estabilitzat l'incendi de Mas Mel a Calafell

El foc ha cremat unes 11 hectàrees

Un incendi forestal a Calafell crema pròxim als habitatges de Mas Mel

Un incendi forestal a Calafell crema pròxim als habitatges de Mas MelXavier Martínez

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A les 19.53 hores, els Bombers de la Generalitat han donat per estabilitzat l’incendi de Calafell, després que s’hagin pogut estabilitzar els dos focus principals «un pròxim a la urbanització i el segon a una carretera secundària» i un focus secundari a la zona del repetidor, al nord de la urbanització Mas Mel. L’incendi, que ha afectat una zona de vegetació forestal entre les urbanitzacions de Mas mel i Bellamar, hauria cremat, segons les últimes informacions del cos d’Afents Rurals, unes 11 hectàrees.

En aquests moments continuen treballant a la zona els efectius terrestres amb el suport de quatre mitjans aeris (un helicòpter de comandament, un helicòpter bombarder i dos avions de vigilància i atac) per poder-lo donar per controlat. Cal recorda que no ha estat necessari fer cap desallotjament preventiu de les urbanitzacions més properes a l’incendi, malgrat que alguns veïns del carrer Ponent han decidir, per iniciativa pròpia, abandonar els seus habitatges.

Al llarg de la tarda, el dispositiu d’extinció del foc, que s’ha iniciat al voltant de dos quarts de 4, ha estat format per un total de 27 dotacions terrestres i 9 mitjans aeris. També s’han desplaçat efectius del cos de Mossos d’Esquadra, dels Agents Rurals, de les Agrupacions de Defensa Forestal (ADF), de la Policia Local , del SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) i voluntaris de Protecció Civil de la AVPC Calafell.

Es demana el confinament dels veïns de Mas Mel a Calafell per la proximitat d'un incendi forestal

Es demana el confinament dels veïns de Mas Mel a Calafell per la proximitat d'un incendi forestalGuillem Estadella ‏

tracking