Diari Més

Diputació i Unió de Pagesos impulsen noves accions per a la gestió d'explotacions agràries i ramaderes

El conveni permetrà informar i assessorar els professionals del sector

Diputació de Tarragona i Unió de Pagesos impulsen noves accions per a la gestió d'explotacions agràries i ramaderes

Diputació de Tarragona i Unió de Pagesos impulsen noves accions per a la gestió d'explotacions agràries i ramaderesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Diputació de Tarragona i Unió de Pagesos han signat un conveni de col·laboració per a la realització del programa d’activitats de caire informatiu i d’assessorament del sindicat agrari a les comarques del Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre.

L’acord, signat pel president de la Diputació, Josep Poblet, i el president del sindicat Unió de Pagesos de Catalunya, Joan Caball, fixa la concessió d’un ajut de 18.000 euros a càrrec de l’ens supramunicipal. L’aportació econòmica permetrà al sindicat la realització de xerrades informatives sobre diversos aspectes relacionats amb la gestió de les explotacions agràries i ramaderes, dins del programa d’activitats 2016.

Les sessions tractaran qüestions com la Política Agrària Comuna i permetran informar sobre la casuística dels diferents conreus i àmbits ramaders, així com assessorar sobre aspectes legals, de comercialització i de gestió de les explotacions.

tracking