Diari Més

Comerç

Salou afronta el tram final de la temporada amb una nova edició de la Fira Forastocks

Es tracta de la III edició de la mostra, durant aquest any 2016

Salou afronta el tram final de la temporada amb una nova edició de la Fira Forastocks

Salou afronta el tram final de la temporada amb una nova edició de la Fira ForastocksChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salouha acollitnovament, aquestdissabte i fins diumenge, la FiraForastocks al bell mig del Passeig Jaume I . En aquestaterceraediciód'enguany, 59 carpes,entre robafemenina i masculina, complements, joguines, calçat, roba infantili articles i alimentació per animals, han atret l'atenciód'unagran afluència de públic tant nacionalcom estranger. Recordem que la Fira Forastocks Salou 2016 va donar el seu tret de sortidaal mes d'abril, tot coincidint amb la mostra gastronòmica Sabor Salou i, posteriorment, es va celebrarla seva segonaedicióel passat16 i 17 de juliol.

L'Associació 365 dies - Salou Vila Comercialha llançatun avís als visitants informant, a través de panells informatius, que la firaés un comerç de confiança i qualitat, format només per establiments salouencs. Des de l'associaciómunicipal han destacat que la FiraForastocks és quelcom diferental mercat ambulant que, cada dilluns, té lloc a la localitat costera.

Un any més, els botiguers de la capital de la Costa Daurada treuenl'excedent de les seves col·leccions al carrer des de les 10h fins a les 24h. La propera citaestà prevista pels dies 10 i 11 de setembre, aprofitantla Diada de Catalunya i l'ocupacióhotelera a la zona.

tracking