Diari Més

Venda ambulant il·legal i tinença d'estupefaents i drogues al barri de l'Eixample

Els cossos de seguretat organitzen un dispositiu planificat per aquest barri de Cambrils

Venda ambulant il·legal i tinença d'estupefaents i drogues al barri de l'Eixample

Venda ambulant il·legal i tinença d'estupefaents i drogues al barri de l'EixampleGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Cambrils, conjuntament amb els Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i Inspecció de Treball, ha aixecat quatre actes de denúncia per tinença de drogues i estupefaents al barri de l’Eixample de Cambrils. També ha inspeccionat 7 locals del barri, comissant material destinat a la venda ambulant il·legal de dues persones,i ha instruït un atestat per un delicte contra la propietat intel·lectual. A més, la Policia Nacional hi ha fet diverses intervencions en matèria d’estrangeria.

Totes aquestes actuacions van ser dutes a terme entre el 16 i 17 d’agost entre les 10 del matí i les 21.30 hores, quan els cossos de seguretat van organitzar un dispositiu planificat per aquest barri del municipi per tal de detectar infraccions relacionades amb la seguretat ciutadana i realitzar inspeccions administratives. El dispositiu policial va consistir en diferents controls simultanis als accessos del barri, a més d’inspeccions de diversos locals. Durant l’operació es van identificar 55 persones i 30 vehicles i es van inspeccionar 7 locals del barri i els voltants.

Aquest tipus de dispositius són una pràctica habitual per detectar possibles infraccions a diferents barris de la ciutat, després d’una tasca de recollida d’informació sobre activitats sospitoses. La dinàmica és fer una tancament d’una zona, per controlar entrades i sortides, amb l’objectiu de millorar la seguretat ciutadana.

tracking