Diari Més

Agricultura

Unió de Pagesos demana oficialment poder circular amb tractors per la T-11

El subdelegat del govern espanyol en funcions a Tarragona s'ha mostrat predisposat a resoldre la problemàtica

Pla general de la marxa de tractors circulant per la C-14 a Reus el 13 d'agost del 2016

tractorada, via ràpida, carretera, pagesos, protesta, circulació, manifestació, Reus, tractor, Unió de Pagesos, autoviaACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els responsables del sindicat Unió de Pagesos al Camp de Tarragona i a les Terres de l’Ebre s’han reunit aquest dijous amb el subdelegat del govern espanyol en funcions a Tarragona, Emilio Ablanedo, per trobar solucions a la circulació dels tractors per les vies ràpides i els principals eixos viaris del territori.

En concret, el sindicat ha demanat un permís especial perquè la maquinària pugui circular des de finals d’agost i durant el setembre per la T-11, coincidint amb la collita de l’avellana, i que l’autorització de pas sigui permanent de cara a l’any vinent.

A les Terres de l’Ebre, Unió de Pagesos demana poder creuar l’N-340 en alguns punts dels municipis de Camarles i El Perelló on, des de fa uns mesos, una doble línia contínua obliga els vehicles agraris a circular diversos quilòmetres per la via abans d’accedir a les finques.

Durant la reunió, que s’ha fet cinc dies després de la tractorada que va col·lapsar les carreteres de Reus, el subdelegat s’ha mostrat predisposat a resoldre la problemàtica. Així, està previst que el sindicat es reuneixi properament amb el cap de Carreteres per abordar la situació.

tracking