Diari Més

Policial

Requisen 15 armes de foc que es venien il·legalment a Cambrils

Concretament es'han comissat 14 pistoles i un subfusell, a més de 45 enlluernadors tipus làser no homologats i 25 auriculars falsificats

Requisen 15 armes de foc que es venien il·legalment a Cambrils

Requisen 15 armes de foc que es venien il·legalment a CambrilsCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un dispositiu format per agents del Cos Nacional de Policia, la Policia Local de Cambrils i el Servei d’Inspecció de Treball de la Generalitat va comissar 15 armes que estaven a la venda de forma il·legal en un comerç de l’avinguda Diputació de Cambrils. L’actuació s’emmarca en una inspecció conjunta que es va portar a terme el passat dia 11 d’agost a diversos establiments d’aquesta via.

Concretament, en un dels establiments es van denunciar i comissar 14 armes curtes (pistoles rèpliques de semiautomàtiques, una arma llarga (subfusell) i dues caixes amb 45 enlluernadors tipus làsers sense la homologació de Comunitat Europea.

En aquest mateix comerç els agents també van haver d’instruir diligències d’àmbit penal per un delictes contra la propietat industrial, ja que hi havia a la venda 25 auriculars falsificats de la marca Beat falsificats, amb un valor original en el mercat d’uns 300 euros.

tracking