Diari Més

Festes

Les festes tornen als Munts de Torredembarra

El barri celebrarà la seva Festa Major aquest proper cap de setmana

Les festes tornen als Munts de Torredembarra

Les festes tornen als Munts de TorredembarraCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les festes arriben un any més al barri dels Munts de Torredembarra aquest cap de setmana, des de divendres 19 fins diumenge dia 21 d’agost. L’Associació de Propietaris dels Munts i la Regidoria de Cultura del consistori organitzen la Festa Major del barri, que dóna el tret de sortida divendres a les 10 de la nit amb un sopar popular als Jardins de l’Oficina de Turisme La Casona. La venda anticipada de tiquets, amb un preu de 15 euros, serà fins el 17 d’agost a la Bodega Bon Vi, al Forn Nogués i a la Perruqueria Assumpció.

L’endemà, el dissabte dia 20, la festa de l’escuma omplirà de nou els Jardins de l’Oficina de Turisme a partir de les 12 del migdia. Una hora més tard, tindrà lloc al mateix espai un aperitiu musical. A les 7 de la tarda els més petits es convertiran en protagonistes amb una festa infantil i un berenar de coca i xocolata als Jardins del Bar Nose. A la nit, a dos quarts d’onze, el passeig de Rafel Campalans acollirà el pregó de les festes a càrrec de Francesc Roig. Després, el grup d’havaneres Penjats de l’Ham ompliran de música i ritme el passeig.

Diumenge els actes començaran a les 11 del matí amb el III Campionat de Minigolf a les instal·lacions de minigolf de l’Avinguda de Montserrat. A les 6 de la tarda Jordi Carné durà a terme un monòleg al Tennis Lounch Bar, i a les 8 del vespre el passeig de Rafael Campalans acollirà una ballada de sardanes amb la Cobla Cossetània. Finalment, al mateix espai a dos quarts d’onze de la nit, el Cor Al·leluia realitzarà un concert de tastets musicals i de gospel per posar el punt i final a aquestes festes del barri dels Munts de Torredembarra.

tracking