Diari Més

Salou diu l'últim adéu al policia mort en un accident de moto

L’església de Santa Maria del Mar ha quedat petita davant l’elevada afluència de familiars, amics, companys de professió i polítics, entre d’altres

Salou diu l'últim adéu al policia mort en un accident de moto

Salou diu l'últim adéu al policia mort en un accident de motoChristel Torres

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salou s’ha acomiadat aquest dilluns al matí d’Alberto Macías, l’agent de la policia local del municipi costaner que va morir aquest dissabte en un accident de trànsit mentre estava de servei. La cerimònia religiosa s’ha oficiat a l’església de Santa Maria del Mar, que ha quedat petita davant l’elevada afluència de familiars, amics, companys de professió i polítics, entre d’altres.

Nombrosos polítics de la Corporació de Salou, encapçalats per l'alcalde Pere Granados, el mateix regidor de Seguretat Ciutadana David González o el cap de la Policia Local, José Luís Gargallo, han estat presents a la missa funeral acompanyats per membres de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i Guàrdia Civil que han vingut d'arreu dels municipis veïns i del territori. El fèretre de l'agent a entrat a espatlles dels seus companys de professió, els quals li han fet un passadís com a mostra de respecte.

Cal recordar que els tràgics fets van succeir a Salou, als voltants de les 12 del migdia de dissabte a l'Avinguda Andorra cantonada amb el carrer Barbastre quan un vehicle i la motocicleta que conduïa l'agent van col·lidir. Les ambulàncies que van acudir van trasllasar-lo a l'Hospital Joan XXIII de Tarragona on va morir poc després sense que es pogués fer res per salvar-li la vida. El Policia Local havia superat en les darreres oposicions les proves per a formar part del cos de la Policia Local del municipi i que passat l'estiu havia d'ingressar a l'acadèmia de Policia de Mollet per completar la seva instrucció.

L'alcalde, Pere Granados, en nom de la Corporació i el cos de la Policia Local de Salou han mostrat el condol per la mort d'aquest treballador municipal i va decretar dissabte dos dies de dol i la baixada de les banderes a mig pal.

tracking