Diari Més

Policial

Dos detinguts a Salou per fugir d'un control d'alcoholèmia i envestir un vehicle policial

Un agent dels mossos va resultar ferit lleu a conseqüència de l’envestida al vehicle policial

Presó per un jove detingut per robatori amb força en un domicili del Vendrell

Presó per un jove detingut per robatori amb força en un domicili del VendrellDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de la Regió Policial Camp de Tarragona, juntament amb agents de la Unitat de Seguretat Ciutadana de la comissaria del Tarragonès, van detenir el passat 13 d’agost, dos homes de 35 i 26 anys d’edat, de nacionalitat francesa i amb domicili desconegut, el primer d’ells com a presumpte autor dels delictes de conducció temerària, danys, atemptat a agents de l’autoritat. A ambdós també se’ls atribueix un delicte de resistència i desobediència a agents de l’autoritat.
Els fets es remunten el dissabte 13 pels volts de les 07:35 hores en un control preventiu d’alcoholèmia que els Mossos estaven realitzant al terme municipal de Salou. Els agents van aturar un vehicle amb quatre ocupants i un dels policies li va reclamar al conductor que li entregués les claus del vehicle després d’haver-li realitzat una prova d’alcoholèmia on va obtenir un resultat de 0,50 mg/l en aire expirat.
Paral·lelament, un dels acompanyants va començar a cridar i moure els braços amb una actitud agressiva. En aquest moment els mossos van sol·licitar una altra patrulla de reforç que, en arribar al punt de control, va observar com dos homes fugien corrent i pujaven en un vehicle fugint direcció Cambrils (Baix Camp).
Immediatament, la patrulla els va seguir amb els llums prioritaris i els senyals acústics i els va ordenar que s’aturessin però el vehicle va continuar circulant a gran velocitat desatenent les ordres dels agents i es van incorporar al sentit contrari de la carretera en direcció Cambrils.
El vehicle escapolit va seguir circulant en sentit contrari i va obligar els vehicles a esquivar-lo per evitar una col·lisió frontal, a més de posar en risc la vida dels ciclistes que circulaven en aquell moment.
Finalment, el vehicle va fer un altre canvi de sentit en direcció contrària, en aquest cas cap a Salou on va ser interceptat per una patrulla a la qual va envestir de manera intencionada.
Una vegada aturat el vehicle, que continuava accelerant per tal de fugir, els agents van poder detenir els dos ocupants del vehicle que, en tot moment, van mostrar una actitud agressiva i de resistència cap als policies. Un mosso va resultar ferit lleu com a conseqüència de la col·lisió.
Els detinguts van passar ahir diumenge a disposició judicial al jutjat de guàrdia de Tarragona i el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
tracking