Diari Més

Successos

Mor un policia local de Salou en acte de servei

L'agent de 31 anys ha topat amb un turisme i, després del seu trasllat, en estat crític, a Joan XXIII, ha mort

Mor un policia local de Salou en acte de servei

Mor un policia local de Salou en acte de serveiGoogle

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un agent de la Policia Local de Salou ha mort, aquest dissabte al migdia, a l'hospital Joan XXIII de Tarragona, desprésque un cotxe topésamb la seva moto i quedés en estat crític. Els fets han tingut lloc a la confluència entre el carrerBarbastre i l'Avingudad'Andorra de Salou.

El jove de 31 anys, que respòn a les inicials A.M., s'havia incorporat feia poctemps al cos de seguretat del municipi coster. Ipassat l'estiu, havia d'ingressar a l'acadèmia de Policia de Mollet per completar la seva instrucció.

L'accidents'estàinvestigant per part de la Policia Local –qui està instruint l'atestat- malgratque encara se'n desconeixen les causes. Segons apunten les primeres declaracions,tant el cotxe com la motocicleta de l'agent estaven en moviment.La Policia Local encara està prenent declaracions als testimonis per aclarir les circumstàncies del fatal desenllaç.

L'alcalde de Salou, Pere Granados, en nom de la Corporació i el cos de la Policia Local de Salou ha mostrat el condol per la mort en acte de servei d'aquest treballador municipal i ha decretat dos dies de baixada de les banderes a mig pal.

tracking