Diari Més

Torna la nit més vinícola de l'any a Torroja del Priorat

La novena Nit de Vins del municipi tindrà lloc el 20 d'agost

Torna la nit més vinícola de l'any a Torroja del Priorat

Torna la nit més vinícola de l'any a Torroja del PrioratDOQ Priorat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 9ª Nit de Vins de Torroja del Priorattindrà llocel 20 d'agost, ambimportants novetats pel que fa a les activitats obertes al públic en general. L’organització, a càrrec dels cellers locals amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torroja i el Consell Regulador de la DOQ Priorat, ha previst actes oberts al públic a partir de les 12:00 hores, amb la xerrada'Vins de Vila: el terrer de Torroja del Priorat',a càrrec del Consell Regulador de la DOQ Priorat. A les 12:30 hores i a les 17:30 hores es portaran a terme visites guiades pel poble de Torroja i també a les 12:30 hores es realitzarà jornada de portes obertes als cellers locals.

A partir de les 22:00 horess’iniciarà l’acte de la Nit de Vins a la piscina municipal, on els elaboradors de la vila presentaran els seus vins a tast. Els productors participants són els següents: Sabaté i Mur, L’Infernal, Terroir al Límit, Celler Aixalà-Alcait, Celler Escoda Pallejà, Celler Sabaté Franquet, El Solà d’Ares, Va de Bòlid i Minyó. Els cellers convidats enguany procedents de fora de la DOQ Priorat són Vinyes Singulars i Oriol Artigas. La vetllada estarà amenitzada musicalment pel DJ Golfo de Guinea.L’entrada al tast nocturn té un preu de 15 euros i permet degustar un vi de cada un dels cellers participants.A més, amb l’entrada adquirida anticipadament es pot gaudir durant tot el dia de les instal·lacions de la piscina municipal.

Una visita a una finca d’aquesta zona vinícola i un tast a cegues a les 19:00 hores a l’allotjament rural Cal Compte seràunapartat restringit a professionals del món del vi, que caldrà que prèviament s'hi inscriguin a través de l'adreçanidevinstorrojadelpriorat@gmail.com.

tracking