Diari Més

Festes

Les Nits Daurades de Salou enceten la Festa Major d'estiu

Enguany, Quim Nin serà el pregoner encarregat d’encendre la traca inicial

Les Nits Daurades de Salou enceten la Festa Major d'estiu

Les Nits Daurades de Salou enceten la Festa Major d'estiuDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La programació de les Nits Daurades de Salou donarà el tret de sortida, aquest dimarts, amb el pregó del Secretari General de la Presidència del Govern, Quim Nin. El Xalet Torremar, seu del Patronat de Turisme de Salou, serà un any més l’escenari de l’inici de la Festa Major d’estiu, obert a tots els públics a les 20:30h.

Posteriorment al pregó, des del balcó del Patronat de Turisme s’encendrà la gran tronada d’inici de les festes i seguidament –a partir de les 21:30h- actuaran al passeig Jaume I dins la nit del foc els Diables Maleïts, les Bruixes Latemó, el Xaloc, i la Morena de Salou.

Per acabar el primer dia de la festa major, a les 22.30 hores, a la plaça de les Comunitats Autònomes, la màgia dels musicals a càrrec de House of Illusion i l’actuació del mag Rodney James Piper tancarà l’inici de la primera jornada festiva. Les festes continuaran l’endemà dimecres amb les Xic’s Daurades des de les 17h fins a les 20h a la Plaça de la Província; l’actuació de la Xaranga Orkestra a les 20h al Passeig Jaume I i The Amy’s a partir de les 22:30h a la plaça de les Comunitats Autònomes on es versionaran les millors cançons de la cantant Amy Winehouse.

La festivitat de les Nits Dauradesfinalitzarà el proper 15 d'agost amb la processó de la Verge Santa Maria del Mar, patrona del municipi, i el tradicional castell de focs artificials. Per a més informació, podeu consultar el programa de festes a través del webde l'Ajuntament de Salou.

tracking