Diari Més

Sarral inaugura la nova piscina municipal

També s'han fet millores a les dues altres existents, així com al conjunt de les instal·lacions

Sarral inaugura la nova piscina municipal

Sarral inaugura la nova piscina municipalViu Sarral - M. Arjona

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sarral ha inaugurat oficialment la nova piscina coincidint amb la Festa Major de Sant Abdó i Sant Senén. El president de la Diputació de Tarragona, Josep Poblet, ha presidit l'acte, en el marc de la seva visita a la localitat . «La nova piscina era un equipament necessari», ha assegurat amb rotunditat i ha afegit que «des de la Diputació contribuïm a millorar els municipis», fent referència a l'aportació econòmica que ha fet l'ens supracomarcal per a la millora de les instal·lacions.

La nova piscina està destinada als més petits de la casa i amb només 40 cm de fondària a la part més profunda. Aquesta està feta com de planxa, facilitant l'accés als infants.

Pel que fa a les dues piscines ja existents, s'hi ha fet un canvi en el sistema de depuració, que ha passat de fer-se per clor a fer-se per sal. A més, s'ha renovat tot l'entorn de la piscina, adequant-lo a les normatives actuals. També s'ha fet un canvi en la ubicació del bar, situat a l'entrada de la piscina i que servirà també de control d'accés. Cal destacar que a més, s'ha canviat la porta d'entrada, que ara està situada a la plaça del Mercat.

Sarral inaugura la nova piscina municipal

Sarral inaugura la nova piscina municipalViu Sarral - M. Arjona

tracking