Diari Més

Festes

El Morell acomiada una Festa Major carregada d'actes populars

La Festa Major ha estat marcada per l'èxit de participació

El Morell acomiada una Festa Major carregada d'actes populars

El Morell acomiada una Festa Major carregada d'actes popularsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major d’estiu del Morell, en honor a Sant Abdó i Sant Senén, arriba aquesta nit al seu final amb el Ball de Sant Miquel i el correfoc, un cop hagi finalitzat la festa de l’escuma. A més, aquest matí s’ha celebrat la festa aquàtica per a la canalla i, a primera hora de la tarda ha donat inici el Torneig d’escacsde Sant Nin i Sant Non.

Aquests són els darrers actes de l’ampli ventall de propostes que han donat forma a una Festa Major que, des del passat 22 de juliol, ha fet sortir al carrer als habitants del Morell. A més, han estat moltes les persones d’altres municipis que, cridats per l’atractiu programa d’actes, han visitat el municipi morellenc durant aquestes dates tan assenyalades.

Uns i altres han donat vida a unes celebracions que s’han distingit per la participació massiva en tots i cadascun dels actes organitzats. En aquest sentit, el darrer cap de setmana ha estat frenètic al municipi, ja que molts veïns i veïnes han encadenat la seva presència en diferents actes. Així, des de dijous a la tarda amb el divertit tobogan aquàtic per a la mainada i també per als més grans, fins a l’espectacle ‘Marabunta’ de Guillem Albà & The All in Orchestra, que ha tingut lloc la nit del diumenge, han estat moltes i variades les possibilitats de diversió que tant els morellencs com els habitants d’altres municipis han pogut gaudir.

Alhora, van ser especialment popularsel tradicionalsopar a la fresca,que la nit de divendres va reunir 1.100 comensals a al rambla Joan Maragall; i el Concert Jove de la nit de dissabte, que va deixar petita l’avinguda dels Països Catalans davant l’actuació de grups de renom com Oques Grasses, Doctor Prats, Juantxo Skalari & La Rude Band i Dj Na Fent. Més de 4.000 persones van donar-se cita per gaudir amb els ritmes d’alguns dels grups més destacats del panorama musical actual.

Entremig també han destacat la refrescant i divertida celebració dels 25 anys de vida de la Zeuzera Pyrina, amb la seva guerra de l’aigua que va remullar grans i petits a la plaça la Font; les diferents sessions de la tempta de vaquetes; les matinades traguejades de diumenge; el vermut popular; la 54a Cursa ciclista Gran Premi del Préssec, que va ser molt seguida pels aficionats al ciclisme al llarg del recorregut; o el seguici cerimonial en honor als patrons.

tracking