Diari Més

Una baralla al Vendrell acaba amb un cop de cap que li fa perdre visió en un ull

Condemnen una parella a indemnitzar amb més de 20.000 la víctima de l'agressió

La baralla es va produir a un dels carrers de Coma-ruga.

Una baralla al Vendrell acaba amb un cop de cap que li fa perdre visió en un ullGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sentència afirma que tenien una mala relació, però segurament caldria considerar-la més que dolenta. Paula L.B i la seva parella, Alexandre L.V van iniciar el 19 de setembre de 2011 una baralla amb Maria G.P davant l'entrada de la mare d'Alexandre, a l'Avinguda Parlament de Catalunya de Coma-ruga, al Vendrell. La discussió que es va iniciar entre la parella i la dona va començar amb crits i insults, però va derivar amb una agressió física. Alexandre L.V. va agafar del braç i el colla Maria G.P. i tot seguit li va donar un fort cop amb el front a la dona, mentre li cridava «et rebentaré el cotxe, marxa, marxa, que et mataré».

Davant l'agressió, Maria G.P. va intentar trucar amb el seu mòbil a urgències, però Paula L.B. li va prendre i el va trencar contra el terra. Alhora l'estirava per la samarreta i finalment la va fer caure, quan Maria G.P es va donar un fort cop al cap contra el terra.

D'acord amb la sentència del Jutjat d'Instrucció número 1 del Vendrell, la víctima de l'agressió va patir un hematoma frontotemporal esquerra, erosió a la mucosa del llavi superior, erosió al coll, equimosi i eritemes a les dues extremitats superiors, erosió al genoll esquerre i cataracta posttraumàtica a l'ull esquerre, la qual cosa li va provocar una pèrdua «molt important de visió».

Finalment, la secció segona de l'Audiència Provincial de Tarragona ha establert la condemna pels fets que s'estableixen com a provats a la sentència. Determina que Paula L. B. i Alexandre L.V. són autors d'un delicte de lesions que segons determina el codi penal es castiga amb una pena d'un any de presó. De la mateixa manera la decisió judicial determina que Paula L.V. és autora d'una falta de danys. Els dos acusats també van ser condemnats a pagar una indemnització a Maria G. de 3.480 euros per les lesions sofertes i 18.202,75 euros per les seqüeles sofertes a causa de la pèrdua de visió. Tanmateix, la sentència estableix que Paula L també ha d'indemnitzar a la víctima amb 249 euros pels danys soferts «al mòbil, el pantaló, la camisa, el rellotge i les ulleres».

tracking