Diari Més

Mobilitat

La Generalitat anuncia una reunió, dimecres vinent, per abordar la problemàtica de la carretera N-340

Els alcaldes del Pacte de Berà i de les Terres de l’Ebre reclamen la gratuïtat de l’AP-7

Els alcaldes del Pacte de Berà i de les Terres de l'Ebre “s'encadenen” a l'N-340 per reclamar la gratuïtat de l'AP-7

Els alcaldes del Pacte de Berà i de les Terres de l'Ebre “s'encadenen” a l'N-340 per reclamar la gratuïtat de l'AP-7ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, ha anunciat una reunió dimecres vinent amb el món local per abordar la problemàtica de l’N-340. Els alcaldes del Pacte de Berà i de les Terres de l’Ebre porten temps reclamant la gratuïtat de l’AP-7 a la zona per acabar amb la congestió i l’accidentalitat a l’N-340. “Dimecres vinent tenim una reunió amb món local per abordar la problemàtica de l'N-340. Aquesta setmana ja ens hem trobat amb transportistes”, ha tuitejat Rull aquest dissabte al seu compte de Twitter.

De fet, ahir divendres es va produir una nova manifestació a Roda de Berà –en plena operació sortida de les vacances d’agost- per insistir en una solució a l’N-340. Com a símbol de la mobilització, els batlles s’han agafat a una cadena de banda a banda de la via i han reclamat la gratuïtat de l’AP-7 com a mesura immediata.

Amb tot, els batlles consideren que la solució a la llarga és la prolongació de l’autovia A-7. La protesta ha rebut, un cop més, el suport de la Federació Empresarial d'Autotransport de Tarragona (FEAT), que ha programat dues caravanes de camions fent marxes lentes per l’autopista AP-7 mentre l’N-340 estava tallada a Roda de Berà. A la concentració hi han participat unes 200 persones.

tracking