Diari Més

Seguretat

Cunit respon a les asseguradores i diu que els robatoris en habitatges han baixat un 40%

De manera global, els fets delcitius s'han reduït un 13,79% en el darrer any, segons les dades dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos detenen un home per un robatori amb força en un domicili del Vendrell

Els Mossos detenen un home per un robatori amb força en un domicili del VendrellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'Ajuntament de Cunitresponels informes publicats perUnespa (Asociación Empresarial del Seguro) i Uceac en les quals s'afirma que el municipi de Cunit és la localitat amb més probabilitat de patir robatoris de la Costa Daurada i el quart de tota Catalunya. La Regidoria de Seguretat Ciutadanaha volgut contrastar i confirmarles dades publicades amb les dadesoficials de la Regió Policial Camp de Tarragona dels Mossos d'Esquadra.

Pel que fa a robatoris amb força i robatoris en domicilis, les dades dels Mossosmostren que en el decurs dels dos darrers anys han anat a la baixa a Cunit. Pel que fa als robatoris amb força a domicilis, de 2014 a 2015, hi ha una reducció de -52,94%. I de 2015 a 2016, aquesta dada continua a la baixa en un -40% fins al mes de juny, d'igual manera que els fets delictius en un -13,79%.

L'Ajuntament de Cunit celebrarà una Junta Local de Seguretat passat l'estiu per valorar l'evolució d'aquestes dades i també d'altres aspectes en matèria de Seguretat Ciutadana al municipi.

tracking