Diari Més

Teatre, dansa i poesia en un entorn romà

La Vil·la dels Munts i el Parc Voramar acolliran les representacions del festival Escena ​Altafulla Teatre

Teatre, dansa i poesia en un entorn romà

Teatre, dansa i poesia en un entorn romàDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Vil·la romana dels Munts d'Altafulla es convertirà en un delsescenaris, aquest cap de setmana, del festival de teatre, dansa i poesiaEscena Altafulla Teatre, organitzat pel consistori del municipii amb la col·laboració delMuseu Nacional Arqueològic de Tarragona (MNAT).

Dissabte 30 de juliol,diumenge dia 31 i dilluns1, fins a tres representacions teatralstindran lloc a la mateixa Vil·la romana, i tres més al Parc Voramar. Les primeres tindran un preu de 15 euros, mentre que les segonesseran d'entrada lliure.

La programació cultural d’Escena Altafulla Teatre donarà el tret de sortida aquest dissabte 30 de juliol amb Fuenteovejuna, a càrrec de la companyia Obskené, a laVil·la romana dels Munts a les 22 hores. Diumenge s’alternen Les Supertietes,a les 19 horesal Parc de Voramar,i Nowehere Man, a les 22 horesa la Vil·la dels Munts, un espectacle de dansa a càrrec d’Andrés Corchero.

Dilluns 1 d’agost serà el dia més intens, amb un total de quatre representacions. Dues d’elles, a les 12 hores i a les 20 hores, seran de l’obra Tu vas Tomber, a càrrec de la companyia Moveo, al Parc de Voramar. A les 19 hores, i també al mateix parc, Les Bianchis representaran La filla del Senyor Bianchi, i la mostra acabarà a la Vil·la dels Munts, a les 22 hores, amb un recital de poesia de Lluís Soler.

Les entrades es poden adquirir a l’Oficina de Turisme de la plaça dels Vents d'Altafulla, a www.tarracoticket.cat i el mateix dia a taquilla.

D’altra banda, el Museu Nacional Arqueològic de Tarragona oferirà a cada espectador, en cadascuna de les obres als Munts, una invitació a bescanviar per a dues entrades gratuïtes a la Vil·la romana dels Munts.

tracking