Diari Més

Fangoria farà vibrar Salou durant les Nits Daurades

Les festes donaran el tret de sortida el proper 9 d’agost amb Quim Nin com a pregoner, i finalitzaran el 15 d'agost

Fangoria farà vibrar Salou durant les Nits Daurades

Fangoria farà vibrar Salou durant les Nits DauradesACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un any més arriba la Festa Major d’Estiu de Salou amb un programa ple d’activitats i propostes.Les tradicionals Nits Daurades, que se celebren al municipi en l'època amb més afluència de gent entre turistes i visitants, aposta aquest any pels concerts de Fangoria i The Amy’s, entre molts altres actes com els focs artificials, la música, la cultura i la tradició, i les activitats infantils. Tot un conjunt d'activitatspensades per satisfer a tots els públics articulen una programació amb més de 15 actes i amb un caràcter gratuït.

Com cada any, l’acte inaugural es durà a terme al Xalet Torremar amb el pregó de Festa Major a càrrec de Quim Nin, actual Secretari General de Presidència de la Generalitat de Catalunya, i exdelegat del Govern a Tarragona, i la posterior traca d’inici que donarà pas a la Nit del Foc.

Un dels plats forts serà el concert del grup madrileny Fangoria, ambAlaska i Nacho Canut. Fangoria ha venut mes d’un milió de discs per tot el món, des que va ser creat, el 1999.El concert tindrà lloc el proper dissabte 13 d’agost a les 23 hores a la Plaça de les Comunitats Autònomes i serà gratuït per a tothom.El dia 10 d’agost tindrà lloc el concert de The Amy’s, que ens faràreviure en directe les millors cançons d’Amy Winehouse. Els seus estils inclouen gèneres musicals tant diversos com el jazz, R&B, soul i ska amb lletres explícites amb al·lusions poètiques i reivindicatives. Aquest concert també tindrà lloc a la Plaça de les Comunitats Autònomes a les 22.30 hores gratuïtament.

Un estil totalment diferent serà l’actuació que proposi el mag Rodney James Piper, i la màgia amb les cançons de diversos musicals com 'Les Miserables', 'Phantom of the Opera”' o 'Lion King', acàrrec de House of Illusion. La màgia omplirà la Plaça de les Comunitats Autònomes el dia 9 d’agost a les 22.30 hores, on es reviuran moments màgics plens d’il·lusions i fantasia.

Dins el panorama musical també hi haurà un espectacle de flamenc amb l’actuació de la companyia de Mónica Novillo (divendres 12 d’agost); l’actuació de la Xaranga Bandarra Street Orkestra (dimecres 10) i la ballada de sardanes, la cercavila d’elements populars i la trobada d’havaneres (diumenge 14), a més d'una mostra de Folklore Aragonès (dijous 11).

Activitats infantils

Des del Club Xic’s també s’impulsen les Xic’s Daurades, que per primer cop es descentralitzen: el dia 10 a la Plaça de la Província, l'11 al Pavelló del Cap Salou, el 12 al Mas de l’Esquerré i el 13 d’agost al Cap Salou a la Plaça de Cala Crancs, de 17:00 a 20:00 hores, on els més menuts trobaran activitats infantils i inflables.

El dilluns 15 d’agost, com ja és tradició, tindrà lloc la Missa de Festa Major a les 20h i la posterior Processó de la Mare de Déu a les 20:45 hores, sortint des de l’Església Sta. Maria del Mar fins el Passeig Miramar i fins l’espigó del Moll, on s’iniciarà la processó marítima. Un cop finalitzada, continuarà pel Passeig Jaume I. La traca final serà el Gran Castell de focs artificials, que enguany serà a càrrec de la pirotècnia Tomas S.L. de Benicarló, i la posterior festa a càrrec de l’Orquestra ‘Moonlight’ a la Plaça de les Comunitats Autònomes.

El pressupost de les festes dedicat en aquesta edició serà d’un total de 120.000 euros.

tracking