Diari Més

Cabra del Camp

La Festa de Mazinger Z tindrà com a amfitrió el creador de la lletra i música de la sèrie

Alfredo Garrido atendrà als fans del personatge aquest dissabte al Mas del Plata

La plaça amb l'escultura del mític personatge serà el punt neuràlgic de la festa.

La plaça amb l'escultura del mític personatge serà el punt neuràlgic de la festa.Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alfredo Garrido, creador de la lletra i de la música de la mítica sèrie de dibuixos animats Mazinger Z serà novament el protagonista de la Festa de Mazinger Z que se celebrarà el pròxim dissabte, 30 de juliol, a la urbanització Mas del Plata de Cabra del Camp.

Precisament, la plaça d’Alfredo Garrido serà l’epicentre d’una festa a l’ombra de la gran escultura del personatge que la presideix. A la plaça, el músic atendrà als fans que encara té el personatge Mazinger Z.

Garrido també és l’autor de les cançons de la sèrie infantil Marco i va adaptar i va compondre les cançons de La abeja Maya, Tarzán, Vickie el Vikingo, El pequeño Cid, Pippi Calzaslargas i algunes més de Walt Disney.

Segons l’alcalde de Cabra del Camp, Miguel Castañón, també asistirá a la festa l’actual dibuixant de l’edició de còmic del personatge. «Vindran membres de l’Associació d’Amics de Mazinger Z de Barcelona, una entitat que té socis repartits per tot Espanya i haurà paradetes i una paellada popular», diu Castañón.

A partir del matí i durant tot el dia, hi haurà disco mòbil coberta i, a partir de les dues del migdia, es començarà a servir la paella. La festa és oberta a tothom.

tracking