Diari Més

El Corte Inglés estrena plataforma logística a la Bisbal del Penedès

La planta d'emmagatzematge té 45.000 metres quadrats i ha representat una inversió de 70 milions d'euros

Imatge de la nova planta de magatzem i distribució d'El Corte Inglés a la Bisbal del Penedès.

El Corte Inglés estrena plataforma logística a la Bisba del PenedèsDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Corte Inglés ha inaugurat una nova plataforma logística, situadaala Bisbal del Penedès per reforçar el seu servei a Catalunya i la resta de l'arc Mediterrani. La plataforma neix com un complement al centre d'enmagatzematge i distribució que el Grup ja té a Montornès del Vallès, operatiu des de finals dels anys 70 i amb una extensió de 200.000 metres quadrats.

La nova plataforma, situada en uns terrenys de més de 230.000 metres quadrats, compta en aquesta primera fase amb una superfície de magatzem de més de 45.000 metres quadrats per al quals'ha invertit prop de 70 milions d'euros. El centre disposa de capacitat per anar augmentant en el futur, amb la finalitat d'ampliarel servei i la distribució, no només a Catalunya, sinó també a Aragó, Llevant, Murcia i Balears.

Amb aquesta inauguració, El Corte Inglés sumeixi gairebé un miler d'empleats dedicats a tasques de logística i distribució a Catalunya.

A més dels centres de logístics de Catalunya, el Grup El Corte Inglés compta amb una gran plataforma en Valdemoro (Madrid) la superfície de la qual de magatzem supera els 500.000 metres quadrats. Aquest centre, en el qual treballen unes 3.000 persones, emmagatzema més de 15 milions d'unitats de productes en una superfície equivalent a 100 camps de futbol. Cada dia entren a aquest centre logístic més de 700 camions amb mercaderia i surten altres 450 per repartir-la entre les tendes.

tracking