Diari Més

Policial

Presó per a un home per sis robatoris amb força a Albinyana

Havia comès tots els robatoris a un radi de 400 metres del seu domicili

Els Mossos detenen un home per un robatori amb força en un domicili del Vendrell

Els Mossos detenen un home per un robatori amb força en un domicili del VendrellACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mossos d'Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria del Vendrell (Baix Penedès) van detenir el passat dijous, 21 de juliol, un home de 22 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Albinyana (Baix Penedès), com a presumpte autor de sis delictes de robatori amb força, un delicte de robatori i furt d’ús d’un vehicle a motor, i un delicte de danys.

La investigació es va iniciar arran d’un robatori amb força en una casa de segona residència de la urbanització Bonaterra II d’Albinyana, el passat 19 de març. L’autor del robatori va trencar la finestra de l’immoble per accedir a l’interior, d’on va sostreure diversos aparells electrònics i eines.

Posteriorment, els dies 4 i 5 d’abril es van perpetrat dos robatoris consecutius en un local de l’Albinyana. En el primer cas el lladre va arrencar una reixa i va trencar una finestra per accedir a la primera planta del local. Un cop a l’interior, va forçar diverses portes que separaven les dependències i va sostreure diverses eines i aparells electrònics. Al dia següent, va tornar a entrar al mateix lloc i es va endur un vehicle que estava estacionat a l’interior del local.

El 4 de juliol els investigadors van recuperar el vehicle que el lladre havia amagat en un camí rural del terme municipal d’Albinyana, així com alguns dels objectes sostrets.

Els dies 18 i 30 de juny i l’1 de juliol es van cometre tres robatoris amb força amb un mateix modus operandi, a l’Albinyana. El lladre va accedir forçant una de les finestres dels immobles i de dins va robar aparells electrònics i eines.

Després de diverses indagacions, els mossos van esbrinar que tots els fets havien estat perpetrats per la mateixa persona. Un cop identificat el presumpte autor del robatoris, va ser localitzat i detingut a Albinyana. Es dóna el cas que tots els robatoris en domicilis es van produir en un radi de 400 metres del lloc on vivia el sospitós.

El detingut, que tenia antecedents, va passar el 22 de juliol a disposició del Jutjat d’Instrucció número 5 del Vendrell. El jutge va decretar el seu ingrés a presó.

tracking