Diari Més

Solidaritat

Tall de pernil solidari

Els beneficis recaptats aniran destinats a ajudar a Gerard Arenas Agüera

Tall de pernil solidari

Tall de pernil solidariAssociació Catalana de Talladors de pernil

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu professionals de l'AssociacióCatalanade Talladors de Pernil repartiran, aquest diumenge31 de juliol, pernilentretots aquells que vulguincontribuiramb el tasta recaptar beneficisper Gerard Arenas Agüera. El petit veí de SantPere i Sant Pau de 6 anys, que pateixcàncerd'ossos.

L'acte solidari tindrà lloc a la Plaça de Cuba del barri tarragoní des de les 11h fins a les 15h. No es tracta d'un gest de solidaritat aïllat, atès que l'Associació deVeïns Sant Pere i Sant Pau (Sescelades) haorganitzat, paral·lelament, un seguit de jornades solidàries per a la causa durant els dies 29, 30 i 31 del mateix mes.

El primer dia, el divendres 29, des de les 7 de la tarda i fins les 12 de la nit, la plaça Cuba acollirà un concert benèfic a càrrec de Joel Reyes, En el Surco, Amanda Romera, Carpaccio Bit (David), Escandinavos, Maneras de Vivir & John Parsons, John Parsons & Friends, Versiones Urbanas, Chicanos i La Klave.

L'endemà, a les sis de la tarda al barri, hi haurà una cercavila gegantera, que anirà des de la Rambla de Sant Pere i Sant Pau fins a la plaça Cuba. En aquesta hi participaran els Geganters de Sant Pere i Sant Pau i els Geganters de l'Associació de Veïns La Unió. A més a més, es comptarà amb la presència d'activitatsde balls flamencs, zumbai curses esportives.

L'última jornada,diumenge, acollirà diversos actes infantils des de les deu del matí fins les dues del migdia, entre els quals destaquen una festa de l'espuma, jocs gegants i un castell inflable. La batucadaEls Engrescats s'encarregarand'animarl'esdeveniment amb unseguici que anirà des de la Rambla de Sant Pere i Sant Pau fins a la plaça Cuba.

tracking