Diari Més

Successos

Presó per un jove detingut per robatori amb força en un domicili del Vendrell

L'autor dels fets s'havia endut de l'habitatge un ordinador portàtil, una videoconsola i quatre rellotges antics

Presó per un jove detingut per robatori amb força en un domicili del Vendrell

Presó per un jove detingut per robatori amb força en un domicili del VendrellDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Mossos d'Esquadra van detenir, el passat dimecres dia 20 de juliol, un home de 19 anysal Vendrell com a presumpte autor d'un delicte de robatori amb força en una casa. El jove, de nacionalitat marroquina i veí del municipi, hauria comès el delicte el passat 16 de juliol a la tarda.

El Mossos van rebre l'avís deque havia saltat l’alarma en una casa situada a la urbanització Nou Vendrell. Ràpidament, els agents van arribar al lloc i van comprovar que algú havia saltat la tanca perimetral i havia accedit a l’interior a través d’una finestra que estava forçada.Minuts després del fet, un testimoni va contactar amb els mossos, ja que havia vist com el detingut saltava la tanca del domicili on s’havia produït el robatori i fugia corrent del lloc. La informació d’aquest testimoni va servir als investigadors per contrastar les proves que ja tenien del robatori i identificar el lladre. Aquest s’havia endut del domicili un ordinador portàtil, una videoconsola i quatre rellotges antics.

El detingut, que té diversos antecedents per delictes contra el patrimoni, va passar a disposició judicial davant del Jutjat de primera instància i Instrucció número 5 del Vendrell i es va decretar el seu ingrés a presó.

tracking