Diari Més

Habitatge

CaixaBank cedeix 32 habitatges buits de la demarcació a la Generalitat per a ús social

Els habitatges estan ubicats a Tarragona, Reus, Tortosa, Valls, Cambrils, Salou i Vila-seca

CaixaBank cedeix 32 habitatges buits de la demarcació a la Generalitat per a ús social

CaixaBank cedeix 32 habitatges buits de la demarcació a la Generalitat per a ús socialDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La consellera de Governació, Administracions Públiques i Habitatge, Meritxell Borràs, ha presidit aquest dilluns l’acte de lliurament de les claus de 40 habitatges que CaixaBank cedeix a la Generalitat de Catalunya per destinar-los a lloguer social. El lliurament s’emmarca en el conveni, signat entre CaixaBank i la Generalitat de Catalunya el mes de febrer d’enguany, per cedir a l’Agència de l’Habitatge de Catalunya l’ús social de 200 habitatges de l’entitat financera.

Més de la meitat dels habitatges cedits aquest dilluns estan ubicats a municipis de la demarcació de Tarragona amb alta demanda d’habitatge social acreditada. Concretament, 11 pisos estan ubicats a Tarragona i 11 més a Reus, 4 a Tortosa, 2 a Vallsi a Cambrils, i 1 a Salou i a Vila-seca.Pel que fa a la resta, 13 pisos estan situats a la demarcació de Barcelona; 3 a la de Girona i 1 a la de Lleida.

Les condicions per accedir a un lloguer social consisteixen en haver perdut l’habitatge com a conseqüència d’un procés d’execució hipotecària o estar en procés de reclamació judicial, amb atenció especial a persones grans, víctimes de violència de gènere i persones amb discapacitat o en risc d’exclusió social.Amb aquest conveni, CaixaBank col·labora amb el Govern de la Generalitatampliant el nombred’habitatges de lloguer assequible a Catalunya amb immobles cedits per les entitats financeres i, d’aquesta manera, pal·liar la necessitat d’habitatge que hi ha en molts municipis del país.

A l’acte de lliurament dels pisos, que ha tingut lloc al Centre Cívic del Carme de Reus, hi han participat l’alcalde de l’Ajuntament de Reus, Carles Pellicer; el secretari d’Habitatge i Millora Urbana, Carles Sala i el director territorial de CaixaBank a Cataunya, Jaume Mesana. També hi ha assistit la directora general de l’Administració Local, Montserrat Mundi; el director de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya, Jaume Fornt i el director de Relacions Institucionals de Buildingcenter, Jaume Torrents.

tracking