Diari Més

La Canonja

Brams i Mitjanit, caps de cartell de les Barraques del Mamut

El 5 i 6 d'agost la Canonja acull la tercera edició de l'esdeveniment musical

Brams i Mitjanit, caps de cartell de les Barraques del Mamut

Brams i Mitjanit, caps de cartell de les Barraques del MamutDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les Barraques del Mamut de la Canonja tornen per tercer any consecutiuamb Brams com a principal punt fort del cartell musical. L'orquestraMitjanit, per altra banda, repeteixper tercera vegadaa les barraques, que tindran lloc els dies 5 i 6 d'agost al carrerde Vila-seca, concretament al pàrquingde BASF.

La nit de divendres dia 5,el grup tarragoní de música rock-celta Sal150 donarà el tret de sortida a l'esdeveniment musical del municipi. El seu so es caracteritza per l'estil celta i la influència folk i per lletres que parlen de valors i d'esperança en la societat. Els seguirà Tico Brae, una banda indie de la demarcació, influenciada per grups comEditors,Phoenix,Supersubmarina o Love of Lesbian. A continuació serà el torn de l'orquestra Mitjanit,que durà fins a la Canonja les seves versions musicals. Finalment una sessió de dj acabarà la nit.

La segona nit començarà amb l'actuacióde dos grups formats als barris de ponent de Tarragona: Torrockforta i Korrupción Masiva. Torrockforta és un jove grup de versions de música rock que està treballant en el seu primer tema propi. Korrupción Masiva és un quintet de punk-rock que parteix d'influències que vénen del rock'n'roll estatal i que deriven al punk-rock amb tocs de metal i rock clàssic internacional. El rock català de Brams serà el següent en pujar sobre l'escenari. Per cloure les Barraques del Mamut d'aquest 2016 tindrà lloc una segona sessió de dj's locals.

tracking