Diari Més

Música

La III edició de l'Altacústic consolida el festival

L’organització estudiarà noves fórmules per mantenir l’esperit d’una mostra que explota la música emergent

La III edició de l'Altacústic consolida el festival

La III edició de l'Altacústic consolida el festivalJean Segovia Menor/Altacústic

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La tercera edició del Festival Altacústic va cloure aquest dissabte amb ple absolut en les quatre actuacions que van omplir els diferents espais de la Vila Closa d’Altafulla. L’esdeveniment ha consolidat així la seva proposta i ha augmentat el nombre de visitants.

La pluja va ser la protagonista de la jornada de divendres, però l’organització ha destacat que els concerts a l’aire lliure es van reubicar a la Pallissa de l’Era del Senyor i, finalment, es van poder dur a terme quatre dels cinc concerts programats. Després del concert de Chamorro, Motis i Traver -l’única actuació de pagament, que va esgotar les entrades anticipades- els concerts de Maria Arnal i Marcel Bagés i Pantaleó es van traslladar a aquesta ubicació per mantenir el programa i tan sols l’actuació d’Inspira es va anular.

El temps només ha impedit un dels dotze concerts previstos en la programació, que enguany va inciar-se per primer cop el dijous a la nit -amb les actuacions de Minova, Lu Rois i The Crab Apples.

D’altra banda, cal destacar la gran afluència de públic d’aquest dissabte, l’últim dia del festival, que va omplir els carrers del nucli antic d’Altafulla per acollir les actuacions de Judit Neddermann, Silvio Alvarez, Marion Harper i El Petit de Cal Eril, una edició que es va cloure a la plaça del Pou plena a vessar.

De cara a pròximes edicions, l’organització assumirà el repte d’acollir la demanda creixent de públic que assisteix al festival mantenint, al mateix temps, el petit format de les actuacions. Alhora, s’estudien altres fórmules que permetin gaudir dels concerts a l’aire lliure amb la màxima qualitat musical.

tracking