Diari Més

Successos

Detingut per fugir d'un control policial

A més a més, l'infractor ha donat positiu per drogues i conduia sense permís ni assegurança

Detingut per fugir d'un control policial

Detingut per fugir d'un control policialGoogle Maps

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents deMossos d'Esquadra de l’Àrea Regional de Trànsit de Tarragona han detingut aquesta matinada un home, de 30 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la Pobla de Mafumet per conducció temerària i per conduir amb el permís suspès judicialment. A més, en la prova de detecció de drogues, l'homeha donatpositiu per cocaïna i haixix.

Els fets s’han produïtsobre les 00.30 hores a la sortida de l’autopista AP-7 a Tarragona. Diverses dotacions estaven fent un control preventiu d’alcoholèmia i drogues quan han vist com un vehicle, en detectar el control, ha frenat bruscament i ha donat marxa enrere. Ràpidament, els agents han pogut interceptar el vehicle i aturar-lo evitant que posés en risc la resta d’usuaris.

Els agents de policiahan comprovat que el conductor circulava sense permís ja que li consta una suspensió judicial temporal. A més, el vehicle no disposava d’assegurança en vigor. Els mossos li han fet les proves d’alcoholèmia i drogues i el resultat ha estat negatiu en alcoholèmia i positiu en el test de drogues.

Després de declarar en seu policial, el detingut ha quedat en llibertat amb la citació per un judici ràpid als jutjats de Tarragona.

tracking