Diari Més

Música i espelmes solidàries a Riudecanyes

El Concert de les Espelmes i la inauguració de la Sala de Vetlles ompliran el municipi d'activitat aquest cap de setmana

Música i espelmes solidàries a Riudecanyes

Música i espelmes solidàries a RiudecanyesCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les espelmes solidàries seran les protagonistes del municipi de Riudecanyes, al Baix Camp, aquest dissabte. La cinquena edició del Concert de les Espelmes, amb la músicade la Banda Simfònica de Reus, convidarà els assistents a cantar, ballar i imaginar a la Plaça de l'Església,a la vegada que servirà perrecollir aliments, productes d’higiene i diners per a Càritas de Riudecanyes.

Un any més, l'AMPA se’n encarregarà del bar, i un cop enllestit el concert, es muntarà una terrassa a la plaça on es faran petites degustacions. El Concert de les Espelmes és una de les cites obligades al calendari d’estiu del municipi.

Inauguració de la Sala de Vetlles

Per altra part, el diumenge a les 12h del migdiatindrà llocla visita inaugural de la nova Sala de Vetlles de Riudecanyes,l’última de les cinc sales de nova creació que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp. El president d’aquest ens, Joaquim Calatayud, i l’alcalde de Riudecanyes, Josep Maria Tost, presidiran la visita oberta a tot el públic. El cost total de les obres de la Sala de Vetlles ha estat de 75.443 euros,45.000 dels quals els aporta el Consell Comarcal, i els altres 30.000 l’ajuntament. L’equipament funerari donarà servei als municipis de Riudecanyes, Duesaigües i l’Argentera.

tracking