Diari Més

Joves intèrprets es fan un lloc al món de la música amb el Festival 'Música als Jardins'

Organitzat pel Museu Pau Casals del Vendrell, el festival dóna el tret de sortida aquest dissabte a les 19.30 hores

Joves intèrprets es fan un lloc al món de la música amb el Festival 'Música als Jardins'

Joves intèrprets es fan un lloc al món de la música amb el Festival 'Música als Jardins'Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova edició del Festival Jove 'Música als Jardins', del Vendrell, comença aquest dissabteemmarcat dins del 36è Festival Internacional de Música Pau Casals. Organitzat pel Museu Pau Casalsel festival, que arriba a la setena edició,tél’objectiu de donar l’oportunitat a joves intèrprets de mostrar el seu talent en un lloc tant simbòlic i especial com els jardins del Museu, al mateix lloc on Pau Casals organitzava també petits concerts.

En aquesta ocasió, la formació escollida pel primer concert del Festival Jove és el grup compost per Ljubica Bukvic (amb la guitarra) i Yehosua Escobedo (percussions), que presentaran un projecte on la combinació dels instruments aporta fermesa rítmica i solidesa melòdica-harmònica, en un original contrast d’estètiques entre els dos mons d’on provenen els músics: Sèrbia i Mèxic.

L’objectiu és donar a conèixer un repertori de música contemporània, la major part escrit originalment per guitarra, interpretant la música a partir de la inspiració o influència que el compositor ha tingut en la creació de la seva obra. Les obres per guitarra clàssica, en les quals l’element essencial és el ritme, es presenten destacant la part de la percussió a través d’arranjaments propis. A més a més, les improvisacions dels músics intervenen en el programa complementant la idea musical d’aquest projecte.

El concert serà aquest dissabte dia 23 de juliol a les 19:30 hores als jardins del Museu Pau Casals. L’entrada és gratuïta i no cal fer reserva prèvia.

tracking