Diari Més

Mobilitat

Els alcaldes del Pacte de Berà i les Terres de l'Ebre criden els ciutadans a tallar l'N-340 el 29 de juliol

Els alcaldes estan a l'espera d'una reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat per abordar la problemàtica

Els alcaldes del Pacte de Berà i les Terres de l'Ebre criden els ciutadans a tallar l'N-340 el 29 de juliol

Els alcaldes del Pacte de Berà i les Terres de l'Ebre criden els ciutadans a tallar l'N-340 el 29 de juliolACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A vuit dies d'una nova protesta per reclamar la gratuïtat de l'AP-7 com a solució a la sinistralitat i als col·lapses a l'N-340, els alcaldes del Pacte de Berà s'han reunit aquest dijous per concretar els detalls de la mobilització. El tall es farà divendres 29 de juliol -en plena operació sortida de les vacances d'agost- a les 18 hores a l'Arc de Berà, un lloc«simbòlic», segons l'alcalde del Vendrell, Martí Carnicer, que ha animat la ciutadania a participar per mostrar la «discrepància en la manera com actua el ministeri de Foment en la problemàtica de l'N-340 i no trobar una solució».

El tall de trànsit té el suport dels alcaldes de les Terres de l'Ebre, alguns dels quals participaran en la concentració, i també de la Federació de Transportistes de Tarragona, que programarà marxes lentes. D'altra banda, Carnicer ha explicat que els alcaldes estan a l'espera de concretar una reunió amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, per abordar la problemàtica.

Després del tall a l'Arboç, al Vendrell i, divendres de la setmana vinent, a Roda de Berà, podrien venir més mobilitzacions. «Nosaltres no ens cansarem: anirem fent i tenim la força de la raó», ha assegurat l'alcalde del Vendrell. La idea dels alcaldes és tallar la carretera«tota l'estona que es pugui»al voltant de l'Arc de Berà, a Roda de Berà. En un dels talls de trànsit anteriors, a L'Arboç, es va haver de reobrir el trànsit 15 minuts mentre es feia la concentració. En aquesta ocasió, segons ha detallat Carnicer, no farà falta perquè al voltant de l'Arc«no hi ha circuit» i considera que es podrà fer un tall de trànsit de manera continuada que podria allargar-se 45 minuts. Sobre els detalls del tall de trànsit de divendres, Carnicer ha afirmat que els alcaldes continuen treballant en un «tema simbòlic que ajudi a posar de manifest la importància»de la reivindicació però ha explicat que els batlles guardaran la incògnita fins que no ho tinguin més concretat.

tracking