Diari Més

Solidaritat

PortAventura World i Grup Miquel donen 4.630 litres de llet a la campanya “Cap nen sense bigoti”

La campanya la promou l'Obra Social “la Caixa”

La campanya permet entregar la llet al Banc d'Aliments

PortAventura World i Grup Miquel donen 4.630 litres de llet a la campanya “Cap nen sense bigoti”Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

PortAventura World i Grup Miquel també s’han posat el bigoti per una bona causa. Els treballadors d'aquestes empreses i molt especialment els artistes de PortAventura World no han dubtat a sumar-se a la campanya Cap nen sense bigoti, de recollida de llet per a famílies en risc d'exclusió social, i després d'una recollida interna durant un temps rècord de 10 dies, han donat 4.630 litres de llet per aquesta causa solidària impulsada per l’Obra Social “la Caixa” en favor del Banc dels Aliments.

Es tracta de la resposta d’aquestes companyies a la crida que ha fet l’Obra Social “la Caixa” a empreses del sector de la restauració i l’alimentació perquè s’uneixin a la mobilització aportant llet, que també serà repartida pel Banc dels Aliments. D’aquesta manera, l’empresa col·labora amb la campanya que pretén posar solució al dèficit de llet que pateixen més de 235.000 persones ateses pels bancs d'aliments catalans, 41.000 dels quals són nens d'entre 1 i 16 anys, que podrien veure afectat el seu creixement a causa d'aquesta mancança.

Només a Tarragona, el banc dels aliments atén 24.547 persones a la província, 4.500 de les quals són nens. Per aquest motiu, els 4.630 litres donats per PortAventura World i Grup Miquel s’entregaran al Banc dels Aliments de Tarragona perquè els distribueixin a les famílies que més ho necessiten. De fet, amb els litres recaptats, fins a 300 nens tindrien garantit el consum diari recomanat de llet aquest estiu (aproximadament ½ litre diari).

tracking