Diari Més

Successos

Estabilitzat l'incendi de Rocallaura

Ha cremat 789 hectàrees A la zona treballen 50 dotacions terrestres i 7 mitjans aeris dels Bombers

Un incendi agrícola i forestal crema a Rocallaura

Un incendi agrícola i forestal crema a RocallauraBombers

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Bombers han estabilitzat a les 08:10 d'aquest dimecresl’incendi de Rocallaura. El foc va originar-se el dimarts al migdia i ha cremat789 hectàrees, 471 de vegetació forestal i 317 de vegetació agrícola.En aquests moments treballen a la zona 50 dotacions terrestres i 7 mitjans aeris, que són 1 helicòpter de comandament, 4 helicòpters bombarders i 2 avions de vigilància i atac.

Al llarg de la nit de dimarts,els Bombers han repassat tot el perímetre de l’incendi, sense que hi hagi hagut cap represa. Tot i això, encara hi ha zones on encara hi ha força fumaroles, principalment a causa de bales de palla que continuen cremant. Malgrat això, no hi ha risc per a les poblacions de Nalec i Rocafort de Vallbona, on ja no hi ha ordre de confinament.

L’estabilització de l’incendi permetrà redistribuir recursos, molt important de cara a les pròximes hores, en una nova jornada de l’onada de calor que viu Catalunya.

En aquest incendi, pagesos de la zona han col·laborat activament en les darreres hores, llaurant els camps per evitar que l’incendi tingués més vegetació per cremar i facilitant, d’aquesta manera, que els Bombers poguessin aturar l’avenç de les flames.

tracking