Diari Més

Emprenedoria

Els Premis Emprèn 2016 de la Diputació, oberts fins el 31 de juliol

Els premis estan dotats amb 5.000 euros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'onzena edició dels premis Emprèn de la Diputació de Tarragona, que fomentenl’emprenedoria a les comarques tarragonines, tenen el termini de presentació de projectes obert fins el 31 juliol.

Les personesdel Camp de Tarragona i de les Terres de l'Ebre majors d'edati emprenedoresque vulguinposar en marxa un projecte empresarialpoden presentar-se al concurs en alguna de les diferents disciplines que hi tenen cabuda: el premi'Turisme, cultura i experiències'; el premi'Tecnologia i innovació'; el premi'Eficiència energètica i sostenibilitat'; el premi'Economia social'. Tots els premis estan dotats, respectivament, amb 5.000 euros, i elsfinalistes de cada categoria rebranun import de 1.000 euros.

Els guanyadors de la passada edició

La Diputació de Tarragona ha fet públicsvídeosque narren les experiències dels guanyadorsde l'edició passada dels premis. Per una banda, l'Albert, el Dani i l'Àlexvan guanyar en la categoriade 'Turisme, cultura i experiències' amb el projecteTarragona Hostel, que preveiael primer alberg juvenilde Tarragona. La categoria'Emprèn en femení'la va guanyarImma Ríos, amb el projecte de Deltacleta, que presentarutes cicloturístiques en bicicleteselèctriquesautoguiades amb Gpspel parc natural del Delta de l'Ebre. La Myriam i el Manelvan guanyaren la categoria'Emprèn al món rural' amb l'empresaSAFREB, que cultiva i comercialitza safrà ecològic.

Per a més informaciósobre els premises pot consultar a les bases del concurs i al següent enllaç:dipta.cat/premisempren

Els Premis Emprèn 2016 de la Diputació romandran oberts fins el 31 de juliol

Els Premis Emprèn 2016 de la Diputació romandran oberts fins el 31 de juliolYoutube

tracking