Diari Més

Cultura

Altacústic, provant, provant, 1,2,3

El Festival de Música Independent d’Altafulla dóna avui el tret de sortida amb el grup Minova

Altacústic, provant, provant, 1,2,3

Altacústic, provant, provant, 1,2,3Cedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els carrers i les places de la Vila Closa d’Altafulla ja estan preparats per tornar-se a convertir-se en l’escenari de la tercera edició de l’Altacústic, el Festival de Música Independent i de Petit Format d’Altafulla, aquesta nit. Com a novetat, la tercera edició destaca per l’ampliació dels escenaris que s’incrementen en dos més: la Pallissa de l’Era del Senyor i l’Escenari del Castell. Aquests dos se sumen als escenaris ja habituals, com el del Pou (a la plaça del Pou), la Placeta (a les escales de La Placeta), i l’escenari Estrella (a les Escales del carrer Nou).

El certamen musical també creix pel que fa al nombre de grups que hi actuaran. Així, passa de deu a dotze, dels quals vuit presenten nou disc. Els encarregats de donar el tret de sortida al festival seran els Minova, un grup que es mou a mig camí entre l’electrònica i el dream pop en català. Aquesta formació ha estat escollida d’entre les prop de 90 propostes que ha rebut l’organització del festival per inaugurar oficialment tres dies de música al municipi.

El certamen s’allargarà fins aquest diumenge, però avui també es podrà gaudir de l’encant i les melodies d’un artista de la productora Gigmit –a les vuit del vespre a l’escenari Castell–, Lu Rois –a partir de les nou del vespre– i tancaran la inauguració del festival el grup The Crab Apples, a les deu de la nit, tots al mateix espai.

D’entre la resta d’actuacions, cal destacar que ja s’han exhaurit les entrades pel concert de Joan Chamorro, Andrea Motis i Josep Traver, de demà a la nit. També es podrà gaudir de la música d’Enric Verdaguer, Maria Arnal i Marcel Bagés, Pantaleó, Inspira; Judit Neddermann, Silvio Álvarez, Marion Harper, i El petit de Cal Eril. En aquest sentit es pot apreciar l’aposta pels joves talents.

Altacústic, provant, provant, 1,2,3

Altacústic, provant, provant, 1,2,3Cedida

tracking