Diari Més

Vila-seca ja és a un sol clic de distància

S’ha presentat l’aplicació ‘Vila-seca Activa’, amb continguts turístics, culturals i comercials

La nova aplicació està disponible per a iOS i Android, i és gratuïta.

Vila-seca ja és a un sol clic de distànciaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aplicació, que s'ha presentat aquest dimartsa Vila-seca, és per a mòbils i tauletes, i ja està disponible de manera gratuïta per a iOS i Android.

Els seus continguts giren al voltant de tres grans eixos: la promoció del teixit comercial del municipi, la informació turística i la divulgació cultural, i es poden consultar en cinc idiomes: català, castellà, anglès, francès i rus.

Pel que fa a l’aspecte comercial, ‘Vila-seca Activa’ es presenta com un catàleg força complet de l’oferta de comerços i empreses locals, ja que compta amb l’adhesió de vora dos-cents comerços locals. Aquests apareixen classificats en epígrafs com ‘Alimentació’, Bellesa i salut’, ‘Industrial’, etc. La nova aplicació també pretén ser un aparador dels atractius i recursos turístics del municipi, i amb aquest objectiu s’hi poden consultar tant llocs on menjar i dormir com llocs d’interès, equipaments d’oci i esportius, o empreses dedicades a l’oci.

Finalment, l’aplicació ofereix informació de caire cultural, a través d’una agenda d’actes classificada per categories, i que aquests dies està encapçalada per tots els actes de la Festa Major d’estiu, que començarà el pròxim divendres 22 d’agost amb la Festa de Sant Jaume a la Pineda i seguirà a Vila-seca amb la Invenció del Cos de Sant Esteve.

Totes les entrades de l’aplicació compten amb un geolocalitzador, el qual permet a l’usuari ubicar l’establiment o activitat en un mapa de Vila-seca i saber quin camí ha de seguir per arribar-hi. En algunes de les entrades hi ha la possibilitat de compartir la informació a les xarxes, via Facebook o Twitter, mentre que als establiments de restauració i comerços s’ofereixen dades de contacte, com número de telèfon i adreça de correu electrònic, per tal que comunicar-se sigui el més fàcil possible.

‘Vila-seca Activa’ es complementa amb un apartat d’informació pràctica sobre salut i seguretat, transports públics i telèfons d’interès.

La nova aplicació va ser presentada pel president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, Pere Segura, i la regidora de Promoció Econòmica i Noves Tecnologies de l’Ajuntament, Cristina Campallo.

Els regidors Pere Segura i Cristina Campallo.

Vila-seca ja és a un sol clic de distànciaCristina Aguilar

tracking