Diari Més

Compte enrere per la Festa Major d'Estiu del Morell

Les festes tindran lloc del 22 de juliol a l'1 d'agos, i hi destaquen els concerts d'Oques Grasses i Doctor Prats del 30 de juliol, entre d'altres

Miquel Vilella, Oques Grasses i el Club Súper 3, darreres confirmacions de la Festa Major de Sant Pere

Miquel Vilella, Oques Grasses i el Club Súper 3, darreres confirmacions de la Festa Major de Sant PereFacebook - Oques Grasses

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Festa Major d'Estiu del Morell és a punt de donar el tret de sortida. Del 22 de juliol a l’1 d’agost, el municipi celebrarà fins a 45 actes festiusen honor als patrons Sant Abdó i Sant Senén.

Entre aquests actes destaca la celebració del 25è aniversari de la Zeuzera Pyrina, element festiu del Morell creat l’any 1991 per l’Associació Cultural Embruix. La seva presència als carrers durant les celebracions festives està associada a la presència de l’aigua. Durant aquests anys, «la Zeuzera Pyrina s’ha consolidat com una de les millors festes de l’aigua de tota Catalunya», segons apunta Judit Fernández, regidora de Cultura, Festes i Joventut del municipi.

Un altre dels moments destacats arribarà la nit del 30 de juliol, quan el Concert Jove porti fins al Morell grups de gran renom com ara Oques Grasses, Doctor Prats, Juantxo Skalari & La Rude Band i DJ Na Fentt. A més, la Festa Major d’Estiu del Morell inclourà un ampli ventall de propostes musicals per a tots els gustos i al llarg dels dies.

A banda de la música, també tindran el seu protagonisme l’esport, amb propostes com la 54a Cursa Ciclista Gran Premi del Préssec, el 31 de juliol; les cercaviles i seguicis festius, les activitats infantils, la litúrgia, sopars populars i, per descomptat, la ja tradicional baixada d’andròmines, que el 24 de juliol arribarà a la seva onzena edició i promet oferir estones molt divertides.

Concurs d'Instagram

Així mateix, els aficionats a la fotografia tindran el seu propi espai amb el Concurs Instagram de la Festa Major que, del 21 de juliol al 4 d’agost, permetrà captar els millors moments de les celebracions i optar a interessants premis per a les millors imatges.

A més, els habitants del municipi podran lluirla seva Festa Major gràcies a la samarreta commemorativa i al ventall. I també podran beure amb el got col·leccionable, que enguany protagonitzen els sardanistes.

Compte enrere per la Festa Major d'Estiu del Morell

Compte enrere per la Festa Major d'Estiu del MorellDiari Més

tracking