Diari Més

Política

Miquel Perelló, única candidatura tarragonina al Secretariat Nacional de la CUP

La formació cupaire engega la votació des d'una pàgina web i per primera vegada hi ha una candidatura col·lectiva

Miquel Perelló, candidat al Secretariat.

Miquel Perelló, única candidatura tarragonina al Secretariat Nacional de la CUPCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miquel Perelló, l'alcalde dels Guiamets, al Priorat, és l'única candidatura tarragonina a l'elecció del Secretariat Nacional de la CUP, el principal òrgan executiu de la formació assembleària. Perelló s'hi presenta com a candidatura individual. En aquesta ocasió, per primera vegada, s'hi presenta una candidatura col·lectiva de membres que, prèviament, han arribat a l'acord per a fer-ho conjuntament i que han presentat un programa de treball consensuat.

La CUP ha iniciat aquest divendres el procés que ha de culminar en la votació, que es realitzarà telemàticament. Tant la presentació de candidatures com la votació es gestiona des de la pàgina web del procés, 'Embranzida'.

Durant les setmanes vinents, tots els candidats conjuntament es passejaran pel territori català per presentar-se a les 13 assemblees territorials de l'organització. Tindran tots el mateix temps i els mateixos espais per convèncer la militància. Finalment, les votacions es faran entre el 30 de juliol i el 4 d'agost i l'equip resultant es farà públic el 6 d'agost.

tracking