Diari Més

El Seguici Infantil anima la vigília de la festa del Quadre de Santa Rosalia

La processó votiva sortirà avui a dos quarts de vuit del vespre des de l’església de Sant Pere Apòstol

El Seguici Infantil anima la vigília de la festa del Quadre de Santa Rosalia

El Seguici Infantil anima la vigília de la festa del Quadre de Santa RosaliaCristina Aguilar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Torredembarra viu avui el dia gran de la seva festa major del Quadre de Santa Rosalia. Des de primera hora del matí, el municipi es vestirà de festa per anar a l’ofici de festa major, que començarà a les onze del matí i on es venerarà la relíquia de la patrona. Però, la processó votiva no es durà a terme fins a dos quarts de vuit del vespre.

Sortirà de l’església de Sant Pere Apòstol i recorrerà diversos carrers del municipi fins a retornar a l’església. La processó anirà precedida pel Seguici Popular i el Quadre, que serà portat per la Confraria del Sant Sepulcre, anirà acompanyat per la Fanfara de Torredembarra. En el marc de la processó, la Coral Santa Rosalia interpretarà Villancets, acompanyada per La Fanfara i l’alumnat de l’Escola Municipal de Música al carrer Ample i a la plaça de la Vila. Un cop a les portes de l’església, hi haurà focs, balls i danses dels elements del seguici i es cantaran els Goigs a Santa Rosalia.

Mentrestant, ahir, Torredembarra vivia el preludi del dia gran amb la gran cercavila del Seguici Popular Infantil, un esdeveniment que va omplir de color els carrers de la localitat, amb la participació del Ball de Diables Infantil, la Mulasseta, el Ball de Bastonets, el Ball de Pastorets infantil, el Ball del Patatuf, el Ball de Cercolets i la Colla Infantil dels Nois de la Torre. El correfoc va posar el colofó final a la vigília de la festa. Els actes, però, continuaran demà, donat que Torredembarra celebrarà la Festa de la Mare de Déu del Carme. Ho farà amb la processó marinera, a tres quarts del vuit del vespre, a Baix a Mar.

tracking