Diari Més

Espectacle

El Reial Monestir de Santes Creus celebra el III Workshop internacional

L’espectacle final, L’Alfabet de les ombres, es presenta al públic aquest diumenge

El Reial Monestir de Santes Creus celebra el III Workshop internacional de la mà del Teatro Gioco Vita

El Reial Monestir de Santes Creus celebra el III Workshop internacional de la mà del Teatro Gioco VitaPutxinelli.cat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Per tercer any consecutiu, el Reial Monestir de Santes Creus celebra el workshop internacional Atelier della Luna, un projecte italo-català de cursos internacionals de formació i especialització teatral de titelles, objectes i circ, organitzat per l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural del Departament de Cultura i els creadors d’arts escèniques Eudald Ferré i Luca Ronga.

L’edició d’enguany serà impartida per Fabrizio Montecchi, de la companyia italiana Teatro Gioco Vita, especialitzada en el teatre d’ombres i considerada una de les companyies més prestigioses i interessants del panorama teatral actual. En total, hi prendran part 14 professionals provinents de diversos països europeus, com Holanda, Grècia, Romania, França, Itàlia i Espanya, per tal d’intercanviar experiències, coneixements, imatges i sensacions al voltant d’aquesta tècnica teatral.

L’espectacle final, L’Alfabet de les ombres, se celebrarà aquest diumenge a les 22 hores, a l’interior del Reial Monestir de Santes Creus i és obert al públic. Es tracta d’una ruta per descobrir el teatre contemporani de les ombres, un llenguatge profundament teatral amb enormes possibilitats expressives i comunicatives.

Els assistents tindran l’oportunitat de veure el resultat del treball fet pels alumnes del curs durant les dues setmanes d’estància a Santes Creus. A través de performances, miratges, imatges i sensacions treballades amb la tècnica de les ombres exhibiran el treball i l’aprenentatge del taller i el que els suggereix el monestir i els seu espais.

tracking