Diari Més

Festa Major

Reincidentes, Celtas Cortos, Seguridad Social i Aspencat, a Vila-seca per la Festa Major d'Estiu

La música i la cultura popular es convertiran en protagonistes de les festes d'aquest 2016

Reincidentes, Porretas, Celtas Cortos, Seguridad Social i Aspencat visitaran Vila-seca per la Festa Major d'Estiu

Reincidentes, Porretas, Celtas Cortos, Seguridad Social i Aspencat visitaran Vila-seca per la Festa Major d'EstiuRock Sesion

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vila-seca està a punt per iniciar la seva Festa Major d’Estiu, el pròxim 22 de juliol. Una edició on la música, la cultura popular i les activitats per a tota la família tenen un protagonisme especial durant els més de deu dies de festa que enguany marca el calendari.

Així, el dia 23 de juliol actuaran els mítics Seguridad Social, Relamidos i DJ Trabubu, i el dia 28 tindrà lloc la 'La nit del rock. 7a Vila-Seca a Tope', amb els concerts de Reincidentes, Porretas, DKF i DistritoRojo.Celtas Cortos, junt amb Cultrum, Playa de Ángel i la batalla de Dj’s Sendo i Seerch (La Pegatina) actuaran el dia 29 de juliol i el dia 30, ho faran Aspencat, Búhos i la batalla de Dj’s OGT i Nomada (Txarango).

Pensant en tota la família, en el programa d’enguany també hi destaquen activitats tradicionals i culturals de tot tipus. En són un exemple les actuacions castelleres (23 i 30 de juliol), el Ball de Diables de Vila-seca (23 de juliol), el Gran Castell de Focs d’artifici (23 de juliol i 3 d’agost), l’activitat familiar Reggae per Xics (29 de juliol), la Cercavila del Seguici Tradicional amb elements festius i balls com el ball de diables, trabucaires o ball de bastons (31 de juliol) o la gala internacional de màgia (1 d’agost), entre d’altres.

Tot i que ja es podrà gaudir de diverses activitats a partir del 22 de juliol, la Festa Major d’Estiu s’inicia oficialment el dia25,coincidint amb la celebració de Sant Jaume a La Pineda, i s’acaba el 3 d’agost, dia en que Vila-seca honora la Invenció del Cos de Sant Esteve.

tracking