Diari Més

L'Acampada Jove obre portes

Montblanc acull fins la matinada de dissabte un festival que preveu que enguany l'edició més multitudinari

Centenars de joves accedint a l'espai de l'Acampada Jove en el moment d'obrir portes.

L'Acampada Jove obre portesDiari Més

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dijous al matí l’Acampada Jove ha obert les portes de la vint i unena edició del festival. El festival político-musical de les Joventuts d’Esquerra Republicana, ha donat el tret de sortida ampliant l'espai per acampar en 10 mil metres quadrats més.

El director del festival, Gerard Gómez del Moral, ha afirmat que «aquesta esperem que sigui l'Acampada Jove més multitudinària celebrada a Montblanc».

Durant els tres dies de festival s'han programat diversos actes polítics. Destaquen els debats entorn les bases de l'Estat social d'una futura República Catalana amb els consellers Comín i Bassa i la diputada al Congrés, Teresa Jordà; la xerrada sobre el procés constituent amb Lluís Llach o l'acte polític central amb Oriol Junqueras. En aquesta edició, l'organització ha volgut posar especial èmfasi en la crisi dels refugiats, per aquest motiu ha programat un acte amb Alguer Miquel, cantant de Txarango, Anna Surra, diputada al Congrés i refugiada uruguaiana i Juli Tello, representant de Stop Mare Mortum.

El festival també ha editat gots no retornables, que es posaran a la venta per 1€, el 100% dels ingressos dels quals aniran destinats a entitats d'ajuda als refugiats.

L’Acampada Jove se celebra a Montblanc fins el 16 de juliol. Aquesta és la vuitena edició consecutiva que té lloc a la capital de la Conca de Barberà. Anteriorment, l’Acampada s’ha celebrat a Sant Celoni (2005 – 2008) i Arbúcies (1996 – 2004).

tracking