Diari Més

La dona que van detenir dues vegades el mateix dia la setmana passada ha tornat a ser arrestada

La veïna de Torredembarra ha tornat a cometre un delicte de robatori

Detinguda dues vegades en un dia

Detinguda dues vegades en un diaCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Policia Local de Torredembarra ha detingut, de nou, la dona que la setmana passada va ser detinguda dues vegades el mateixdia pel robatori d'un Iphone i per l'intent de furt a l'interior d'un domicili. En aquestaocasió,ladona ha tornata intentardur a terme un robatori ambforça, furt i entrada en unhabitatge aliè.

Els fets han succeït aquestdimecresales 9.45 hores, quan la central de la Policia Local de Torredembarra ha rebut una trucada telefònica d’un veí del carrer de l’Eucaliptus, als Munts, denunciantque una dona volia entrar al seu domicili. En arribar al lloc dels fets, els agents han pogut comprovar, a través de la descripció realitzadaper una de les víctimes, que es tractava de la dona en qüestió.

Posteriorment, els agents han procedit a la localització i detenció d’aquesta dona de 46 anys i veïna de Torredembarra, a la qual se li imputen tres delictes:robatori amb força, furt i entrada en habitatge aliè,en un carrer proper al lloc dels fets. Seguidament ha passat a disposició judicial.

tracking