Diari Més

Medi Ambient

L'Associació Aurora es farà càrrec de la preservació del Francolí al Morell

El consistori i l'entitat han signat el conveni amb una validesa per quatre anys

L'Associació Aurora es farà càrrec de la preservació del Francolí al Morell

L'Associació Aurora es farà càrrec de la preservació del Francolí al MorellCedida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Conservar els valors naturals i culturals del riu Francolí al seu pas pel Morell, protegir les espècies de flora i fauna amenaçades,combatre les exòtiques invasores i sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat de protegir els ecosistemes aquàtics. Aquests són elsobjectius de l'acord subscrit aquest dimecresentre l'alcalde del Morell, Pere Guinovart, i el director de l'Associació Aurora, Jaume Santos.

Al terme del Morell, el riu Francolí recorre, aproximadament, 2.600 metres. Lapreservacióde la zona anirà a càrrec de l'Associació Aurora durant, inicialment, quatre anys. D'aquesta manera, les personesamb dificultats especials que participen a l'associació s'encarregaran de mantenirla zona protegida.

Per dur a terme les accions establertes en el marc del conveni, es faran reunions periòdiques en què es tractarà l'estat de les gestions realitzades i les possibles accions a desenvolupar que vagin sorgint. A més, l'Ajuntament proporcionarà a Aurorala informació i permisos d'actuació necessaris, i sempre que sigui possible, els mitjans adients per desenvolupar les tasques.

tracking