Diari Més

Policial

Detingut l'autor de 7 robatoris amb força a domicilis del Tarragonès en 15 dies

És un jove de 18 anys, veí de Roda de Berà, i amb diversos antecedents delictius

El detingut és veí de Roda de Berà.

Detingut l'autor de 7 robatoris amb força a domicilis del Tarragonès en 15 diesGoogle Street View

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona van detenir el passat 6 de juliol, un home, de 18 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Roda de Barà, com a presumpte autor de set robatoris amb força a domicilis de Torredembarra, Creixell i Roda de Barà.

Aquests robatoris s’havien produït entre el 13 i el 27 de juny pasat a domicilis i segones residències que seguien el mateix ‘modus operandi’. El lladre forçava la porta corredissa i la persiana d’accés als domicilis per poder accedir al seu interior i sostreure televisors i petits electrodomèstics com telèfons mòbils, tauletes electròniques o ordinadors portàtils. En alguns casos, l’autor va utilitzar torretes de jardí per, un cop forçada la persiana, poder aguantar-la amunt i poder accedir a l’interior de l’immoble.

Els agents van poder relacionar el presumpte autor amb quatre robatoris a Torredembarra, comesos els dies 13, 19, 21 i 23 de juny, dos robatoris amb força a Roda de Barà, comesos el 14 i 27 de juny, i un altre robatori a Creixell comès el 19 de juny.

La investigació va poder determinar que l’autor de tots els fets era un jove de 18 anys, veí de Roda de Barà i amb antecedents policials per delictes contra el patrimoni. La col·laboració entre els mossos i la Policia Local de Roda de Barà va ser important per identificar l’autor i detenir-lo. De fet, el jove ja havia estat detingut per una patrulla de la policia local del municipi feia poc més d’un mes, el 24 de maig, per un robatori amb força a Roda de Barà.

El detingut, amb nou antecedents policials per robatoris amb força, va passar a disposició judicial el 8 de juliol i el jutge va decretar llibertat amb càrrecs.

tracking