Diari Més

Solidaritat

Salou lluita contra el càncer ballant zumba

Arrenca la tercera masterclass com a mostra de solidaritat amb els malalts

Imatge de l'edició de la Masterclass de l'any 2015

La Masterclas de Zumba solidària més gran de Catalunya torna a SalouYoutube

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El proper dissabte 16 de juliol, Salou torna a ser l’escenari de la Masterclass de Zumba solidària més gran de Catalunya, a la plaça de les Comunitats Autònomes. En aquesta tercera edició de «Ballant contra el càncer» es pretén batre, novament, el rècord de participació amb les coreografies de dues de les formadores més destacades: Marta Formoso y Virgina Escámez. També hi haurà la presència dels Jammer Alessandro Belletti i David Díaz, des de Itàlia i España respectivament i més de 20 instructors de diferents nacionalitats.

Aquesta iniciativa solidària, organitzada per l'Associació Oncòlogica Dr. Amadeu Pelegrí, la instructora de Zumba de Salou, Noelia Fernández i l'Ajuntament de Salou, té com a objectiu recaptar fons, que es destinaran íntegrament a la recerca contra el càncer i a les persones afectades per la malaltia.

Les inscripcions es poden fer a través de la web www.bailandocontraelcancer.es o en els diferents punts de venda habituals que té l'associació a Salou, Vila-seca, Reus Tarragona , la Pineda i La Selva del Camp. L'aportació és de 10€ fins al 3 de juliol, i 12€ a partir del 4 de juliol. Més informació: http://www.aodapelegri.com/eventos-aodapelegri/ o trucant al 649254884.

Els participants podrán gaudir, a més a més, d’actuacions musicals, concursos, sortejos i regals. Per als més apassionats d’aquesta modalitat de ball, hi ha en joc un cap de setmana complet Zumba amb la possibilitat d’aconseguir la titulació oficial impartida en el mateix municipi.

tracking