Diari Més

Cas Els Pallaresos

Ramon Franch va pagar 1.000 euros pel cotxe que va demanar i el va tornar amb els vidres tintats

Una amiga seva li va prestar el vehicle on es van trobar mostres biològiques de Carmen Gallart

Franch està a presó acusat d'un presumpte delicte d'homicidi amb ocultació de cadàver.

Ramon Franch va pagar 1.000 euros pel cotxe que va demanar i l'hi va tornar amb els vidres tintatsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'API de Tarragona empresonat com a principal sospitós la mort i desaparició d'una clienta seva, amb qui mantenia un litigi, va pagar perquè li deixessin un cotxe en el qual han aparegut restes biològiques de la víctima.

Segons fonts pròximes al cas, l'Agent de la Propietat Immobiliària (API) de Tarragona Ramon F. va pagar mil euros a una amiga seva perquè li prestés el cotxe durant uns quinze dies i l'hi va tornar amb els vidres tintats de negre.

En aquest cotxe s'han trobat mostres biològiques de Carmen Gallart, veïna dels Pallaresos de 65 anys, vista per última vegada a la parada de l'autobús dels Pallaresos el 18 de juny de l'any passat.

Les mostres es localitzen entre la porta del maleter i el para-xocs del darrere i coincidirien amb les d'un cap copejat contra el vehicle en ser introduït un cos al maleter, segons aquestes mateixes fonts.

Els Mossos d'Esquadra estan pendents dels resultats d'altres anàlisis, dotze mostres biològiques trobades en un altre cotxe del detingut, un vehicle que no usava habitualment.

El titular del jutjat número 1 de Tarragona va ordenar presó per a l'API com a principal sospitós de la mort de Gallart, amb els càrrecs d'homicidi i ocultació de cadàver, nou mesos després de la desaparició de la dona.

Ramón F. mantenia un litigi amb la víctima sobre una presumpta estafa immobiliària per la qual Gallart demanava més d'un milió d'euros d'indemnització.

La investigació de la Unitat de Desapareguts dels Mossos d'Esquadra va situar el telèfon mòbil del detingut molt a prop del domicili de la dona el mateix dia en què va ser vista per última vegada.

També va descobrir que el mòbil de Gallart i el de l'API eren a l'aparcament del detingut aquell mateix dia.

A partir del 18 de juny, no consta que l'empresari anés més als Pallaresos i, fora de la seva rutina habitual, destaca un viatge al Pirineu d'Osca el 20 de juny al cotxe en el qual es van trobar les restes pendents d'analitzar.

La defensa de l'API, de la seva banda, sempre ha reivindicat la innocència del seu client en els dos casos.

tracking