Diari Més

El 15 de juliol es posarà data per a la devolució del 40% de crèdit als afectats de la Cooperativa de Cambrils

També es crearà una comissió de seguiment amb els socis productors, els impositors i els creditors, que vetllarà ​per l'execució del pla de viabilitat

La Secció de Crèdit de la Cooperativa de Cambrils

La Secció de Crèdit de la Cooperativa de CambrilsACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

A partir del proper 15 de julioles posarà data a la primeradevolució del 40% de crèdit que es deu als creditors afectats de la Cooperativa de Cambrils. Aquesta notícia és la que van rebre aquest dijous els membres de la Plataforma d'Afectats de la Cooperativa de Cambrils, que es van reunir amb l’Ajuntament de Cambrils, la Generalitat, la FCAC, l’ASC i la mateixa Cooperativa de Cambrils.

Aquesta decisió s’ha pogut prendre després de confirmar la disposició dels recursos que permeten desemborsar el préstec de 10 milions de l’ASC. Aquests fons es complementaran amb el préstec de 3 milions d’euros d’Avançsa i dels préstecs de capitalització de l’ICF.Durant la reunió també es va acordar constituir una comissió de seguiment de la qual formaran part els socis productors, els impositors i els creditors, entre els quals hi ha l’Associació de Seccions de Crèdit (ASC), que vetllarà per l’execució del pla de viabilitat de la cooperativa, tal com va aconsellar l’expert independent designat pel Registre Mercantil.

tracking